Guinea-Conakri – campaign

ACRÒBATES AMB FUTUR

JOVES ACRÒBATES A GUINEA
AJUDA L'ESCOLA A SEGUIR

A Guinea-Conakri el 70% de la població està formada per joves amb molt de talent potencial però sense oportunitat d’expressar la seva creativitat. Dues terceres parts es veuen desesperadament obligats a travessar l’oceà a la cerca d’un futur milor.

En aquest context, el Centre d’Art Acrobàtic Keita Fodéba dóna a joves en situació de pobresa, abandonament escolar o predelinqüència l’oportunitat de formar-se en les arts del circ modern. S’hi inclouen tot tipus de pràctiques com malabars, acrobàcies, trapezi, trampolí o pirotècnia, combinades amb les tradicions guineanes com música de percussió i danses. D’aquesta manera, se n’afavoreix la reinserció professional i sociocultural. A més, se’ls ofereix un entorn segur, una bona alimentació i possibilitat d’aprendre a llegir i a escriure.

Aquesta iniciativa fins ara rebia fons d’una gran organització internacional que hi ha deixat de col·laborar. La continuïtat del projecte està en perill perquè no es poden pagar els materials, ni els aliments ni els cursos.

Amb el teu suport els ajudarem a cobrir les necessitats més urgents, a anar de gira pel món i a desenvolupar una estratègia que els permeti autogestionar-se i deixar de dependre d’ajuts i donatius. 

Acròbates amb futur – Campanya

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Billing Details

Donation Total: €150 One Time

galeria
d'imatges


entitats col·laboradores

● Bumayé

Productora i acceleradora de projectes, creadora de branded content i projectes transmèdia. Desenvolupa idees creatives i innovadores, econòmicament i socialment sostenibles. S’ocupa de la producció i la gestió integral de continguts per a estratègies de comunicació i publicitat, mitjançant l’entreteniment, la divulgació, la innovació i la participació social. Especialment, projectes audiovisuals, editorials, corporatius, apps i web explotables en vies multicanal. Disposa d’una àmplia xarxa de contactes no només en la vessant creativa sinó també en el sector de les finances per accedir a la inversió necessària per arribar a fer una idea realitat.

● Centre d'Art Acrobatique Keita Fodéba

Escola de circ creada el 1998, que acull i entrena nens i nenes del carrer en l’art circense i els ofereix un àpat diari i classes d’alfabetització.

● Association pour la Promotion des Arts Acrobatiques en Guinée TINAFAN

ONG que gestiona l’escola de circ Keita Fodéba amb l’objectiu de garantir la reinserció professional i sociocultural de joves en situacions difícils.