Professionals i institucions que són sempre a prop nostre

CONTRIBUÏDORS

En agraïment a totes les persones i entitats entusiastes que amb el seu talent ens ajuden a créixer

La nostra activitat en favor del bé comú sempre va acompanyada de persones i organitzacions que ens ajuden a assolir tots els reptes. Treballar en xarxa és l’única manera de poder beneficiar transversalment a una àmplia població i en diferents àmbits d’actuació i territoris. Gràcies a tots i totes per compartir aquest camí amb nosaltres, confiar en els nostres projectes i ensenyar-nos a ser cada dia millors.

entitats que ens donen suport

Revista 5W és una publicació de periodisme narratiu i fotografia llançada el 2015 per un grup de periodistes independents.
El CIDOB és un think tank independent i plural amb seu a Barcelona, dedicat a l’estudi, la recerca i l’anàlisi de temes internacionals.
ONG de cooperació global per al desenvolupament i acció humanitària que actua des de fa més de 25 anys a favor de la infància i en defensa dels seus drets, especialment el dret a rebre una educació equitativa i de qualitat.
L'INHOPP és un institut haitià de formació i supervisió de la societat civil i dels actors de la governança local.
Casa Amèrica Catalunya és una fundació que referma els vincles que uneixen Llatinoamèrica i Catalunya, entén la cultura com a lligam i com a eina per conèixer i apropar les realitats dels distints pobles de banda i banda de l’Atlàntic.
El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits.
El Museu d'Història de Barcelona (MUHBA) vol ser un nou concepte de museu, distribuït per tota la ciutat i amb nombroses seus que permeten explicar la història de Barcelona en els entorns urbans on s'ha desenvolupat.
Bumayé una productora i acceleradora de projectes. Desenvolupa idees creatives i innovadores, econòmica i socialment sostenibles.

UNEIX-TE A LA CONVERSA