Haití – campaign

EMERGÈNCIA ALIMENTÀRIA

HAITÍ NECESSITA AJUDA

A Haití el 65% de la població viu per sota del llindar de pobresa i el 25% per sota del llindar de pobresa extrema. Segons les últimes dades de la FAO, gairebé la meitat dels 11 milions d’haitians i haitianes no reben la nutrició suficient. Les Nacions Unides assegura que la meitat dels habitants no té una font potable a menys de 500 metres i beu en fonts que pateixen filtracions de les latrines de les cases. La situació ha empitjorat des de les mobilitzacions socials i aldarulls al carrer en protesta pel govern actual, acusat de corrupció.

Haití necessita un Pla Estratègic de Seguretat Alimentària urgent per solucionar el problema d’arrel. Però calen recursos per fer-lo. Per això et demanem suport.

Emergencia alimentària — Campanya

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Billing Details

Donation Total: €150 One Time

galeria
d'imatges


entitats col·laboradores

● Mouvman Paysan Papay (MPP)

Organització d’agricultors haitiana fundada el 1973 que aposta per una reforma agrària integral que garanteixi la seguretat alimentària, protegeixi les collites i promogui els microcrèdits agrícoles.

● Acuster

Comanyia establerta a Barcelona que integra tecnologies pròpies i gestió d’actius per al suport i l’impacte en mercats desatesos d’Àfrica, Amèrica Llatina, Amèrica Central i el Carib, amb necessitat urgent d’una gestió de l’aigua més eficient.