La teva solidaritat,
més útil i més eficient que mai

Drops & Oceans

Col·labora-hi
Context

En països en vies de desenvolupament, la majoria d’organitzacions humanitàries estan portant a terme mesures d’impacte directe adreçades a nuclis de població específics en escenaris d’emergència extrema. Però en moltes ocasions, falta una planificació de les accions des d’una visió general, efectives a més llarg termini i amb repercussió en el conjunt de la comunitat.

En un context de desigualtats i conflicte social, ni tan sols els governs poden exercir aquest paper, bé perquè es troben en situació de bloqueig, inestabilitat i falta de recursos o bé perquè han de prioritzar solucions d’aplicació imminent.

És imprescindible que algú assumeixi el gran repte de la governança, sense la qual no es poden construir els fonaments que reverteixin estructuralment els països en situació de pobresa crònica. En aquests territoris amb economia col·lapsada, la filantropia ben dirigida i la planificació estratègica derivaran en accions molt més sostenibles i mesurables amb un efecte multiplicador de l’impacte.

La nostra associació neix amb aquest objectiu.

El Projecte

Som una associació sense ànim de lucre, formada per professionals del món de les finances, la cooperació i la comunicació. El nostre àmbit d’actuació són els països considerats Emerging, Frontier o Least Developed, ubicats a l’Àfrica, Llatinoamèrica, Amèrica Central i el Carib.

Fem projectes amb impacte estructural per revertir situacions de crisi crònica, sempre en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i que marquen el contingut de l’Agenda 2030.

Promovem la captació de fons per a la realització de plans estratègics territorials i sectorials en aquests països. Ho fem al costat d’organitzacions públiques i privades i persones a títol individual que comparteixen amb nosaltres el sentit de la responsabilitat social.

La col·laboració estreta amb les entitats de base als països on s’actua és fonamental pel seu coneixement del territori i, sobretot, perquè han de ser les responsables de garantir que les institucions compleixin els objectius d’aquests plans estratègics, camí del desenvolupament sostenible.

Dóna suport a Drops & Oceans

Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Billing Details

Donation Total: €150 One Time

DROPS & OCEANS està inscrita en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya amb número d'Identificació Fiscal G67516385

els nostres
reptes

IMPACTE SOCIOECONÒMIC

Promovem accions d’impacte socioeconòmic en països en vies de desenvolupament d’Àfrica, Llatinoamèrica, Amèrica Central i el Carib.

PLANS ESTRATÈGICS

Realitzem plans estratègics de llarg recorregut en àmbits clau d’actuació com l’agricultura, l’aigua, l’educació, la salut, el medi ambient, el turisme, la indústria, la cultura, etc.

EMERGÈNCIES

Actuem en casos d’emergència per catàstrofe natural, epidèmia o conflicte bèl·lic, sempre a través de projectes estructurals enfocats en l’origen del problema.

FINANÇAMENT I ASSESSORIA

Busquem fórmules imaginatives i efectives de captació de fons de finançament i participació. Arribem a acords amb organitzacions que aportin el know how i el valor afegir necessari per afrontar nous reptes.

DIFUSIÓ

Fem difusió pública dels projectes desenvolupats per l’associació i sensibilitzem la població sobre situacions de desigualtat i injustícia social.

equip

Jaume Puig

Fundador i President d’ACUSTER, grup empresarial de l’àmbit de l’aigua, que integra tecnologies pròpies i gestió d’actius per al suport i l’impacte en mercats desatesos d’Àfrica, Amèrica Llatina, Amèrica Central i el Carib, amb necessitat urgent d’una gestió hídrica més eficient.

Anna Maria Gibert

Fundadora i Directora general de Finances i Serveis Corporatius d’ACUSTER, on ha liderat diversos projectes financers, processos d’adquisició i integració d’empreses que han fet créixer el Grup.

Pere Gibert

Fundador de Bumayé Community, productora audiovisual, acceleradora de projectes transmedia i creadora de branded content. S’ocupa de la producció i la gestió integral de continguts per a estratègies de comunicació i publicitat, mitjançant l’entreteniment, la divulgació, la innovació i la participació social, especialment per a projectes audiovisuals, editorials, corporatius, apps i web explotables en vies multicanal.

Rosa Soler

Assistent executiva a ACUSTER. Té una àmplia trajectòria professional com assistent executiva en entorns internacionals, tant en empresa pública (al rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya) com en empresa privada (adjunta al Conseller Delegat SYLVAN INC Ltd. USA).

UNEIX-TE A LA CONVERSA